Lancôme – Matte Shakers and Lipliners

Iedere keer als er een pakketje van Lancôme thuis bezorgd wordt, dan knijp ik mezelf weer even. Dit keer was het echt een gigantische doos met onder andere alle Matte Shakers en bijpassende lipliners. Vandaag vertel ik je hier meer over en show ik je natuurlijk de swatches.

De matte shakers zijn matte lipsticks in een cocktail achtig flesje, dat je moet schudden voor gebruik. Vandaar ook de cocktail achtige naam. De shakers zijn enorm gepigmenteerd en breng je op met een zacht kussentje. Het fijne aan de shakers is, is dat er een soort olie doorheen zit die ervoor zorgt dat je lippen niet uitgedroogd raken. Ze zijn te koop in 7 verschillende kleuren, waarvan ik er 6 heb. Op het event van Lancôme droeg iedereen de matte shakers al en wat mij meteen opviel, was dat de matte shakers perfect bleven zitten. De lipstick kun je prima een dag dragen zonder bij te werken, hij geeft niet af aan je glas en dankzij de olie hoef je dus ook geen labello meer bij je te dragen. Bij Ici Paris XL zijn ze op dit moment in de aanbieding voor €19,32 in plaats van €24,45.

Ik draag hier Kiss me Chérie

Bijpassend bij de Matte shakers zijn er ook lipliners ontworpen. Deze lipliners zijn 100% waterproof en net als de shakers goed gepigmenteerd. Ik heb de lip liners in 7 kleuren, waarvan 5 verschillende kleuren. Deze zijn nu in de aanbieding bij Ici Paris XL voor €20,90 in plaats van €26,45.

 

Hieronder zie je de swatches van zowel de lipliners als de matte shakers.

Linksboven (lipliners) v.l.n.r.: 290: Sheer Raspberry – 378: Rose Lancome – 369: Vermillion – 132: Caprice – 00: Universele

Rechtsboven (matte shakers) v.l.n.r.: 272: Energy Peach – 378: Pink Powder – 379: Yummy Pink – 378: Pink Powder – 374: Kiss me chérie – 186: Magic Orange – 189: Red’y in 5

 

Zoals je kunt zien zijn ze super gepigmenteerd en dankzij de waterproof formule dus echt met alleen make-up remover eraf te halen. Ik ben er in ieder geval erg blij mee en ik kan niet wachten om ze 1 voor 1 te gaan dragen! Houd mijn blog in de gaten voor meer info over Lancôme producten, zo ga ik je binnenkort namelijk vertellen over the only man you need in your life; Monsieur Big!

 

Kende jij de Matte Shakers al?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

  1. omg, goals! Ik ben echt altijd al zo’n fan van Lancome! De kleur staat je gorgeousss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *