Photodiary Ibiza

Met mijn hoofd zit ik nog op Ibiza, maar helaas ben ik weer in ons koude kikkerlandje. Samen met mijn vriendin Sef hebben we een lang weekend op Ibiza getourd, gezond en natuurlijk gefeest. Benieuwd naar mijn photo diary?

Al eerder kon je lezen over mijn must-see tip van Ibiza: Formentera. Nu vertel ik je meer over mijn trip.

We hadden een appartement gehuurd in San Antoni De Portmany – Apartementos Formentera 1. Ook al is dit het Engelse gedeelte van het eiland, wij hebben hier geen last van gehad. Het appartement lag direct aan zee en naast een enorm leuke lounge bar en wat restaurantjes. Op 10-15 minuten lopen zat het uitgaansgedeelte en de boulevard met meer restaurantjes, hier waren de dronken Engelsen wel van de partij.

Eivissa

Eivissa

Golden Buddha Ibiza – San Antoni

De hotspot waar ik snel meer over vertel – Eivissa

Eivissa

Formentera

Ushuaia

Aangezien het uitgaan tussen de Engelsen niet echt/echt niet ons ding was, besloten we een avond uit te gaan in Playa D’en Bossa.  Hier zijn de duurdere feestjes met bekende DJ’s en artiesten. Wij gingen naar Tinie Tempah in Ushuaia; een openluchtdisco met iedere namiddag/avond een feestje van 16:00-00:00. Kaartjes kosten tussen de 35-65 euro. Handig is om deze vooraf te bestellen.

Daarnaast is Eivissa of Ibiza stad ook enorm gezellig. Wij zijn hier meerdere keren naar toe geweest om te winkelen, hotspots te bezoeken en een beetje cultuur te snuiven. In deze stad kun je namelijk echt nog mooie oude stadsdelen en rust vinden. Binnenkort vertel ik je meer over een verstopte hotspot in Ibiza stad!

Ik heb een paar fantastische en goedgevulde dagen gehad. Dankzij onze gehuurde auto hebben we een hoop gezien, dit vind ik dan ook zeker een aanrader. Formentera, Eivissa en een feestje in Pacha, Ushuaia, Hï of Amnesia vind ik dan ook echt must-do’s.

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *