ByLouLou – Fringed Black

Als je aan Ibiza denkt, denk je natuurlijk meteen aan de boho en hippie vibes. Accessoires met franjes kunnen daarom ook echt niet ontbreken. Mijn go-to tas in Ibiza is de Fringed Black bag van Byloulou.

IMG_8310.JPG-2ByLouLou is een Nederlands accessoires merk, wat zich kenmerkt door de combinatie van fashion en functionaliteit. Dit kan ik ook echt beamen, want de tas is super handig!  Het lijkt wel alsof overal aan gedacht is; van een vakje voor je smartphone, pasjes, briefgeld, pennen en zelfs een haakje voor je sleutelbus tot een hoop aparte vakjes met ritsen. De tassen zorgen ervoor dat je je spullen geordend kwijt kunt. Je kunt ByLouLou inmiddels bij 600 verkooppunten in 7 landen kopen. Check hier de dichtstbijzijnde.

IMG_7601.JPG

Mijn tas is de Fringed Black Bag, een schoudertas met aan de ene kant fringes. Het was de enige handtas die ik mee had naar Ibiza, je kent het wel, meer paste er niet in mijn koffer. Maar ik heb hier geen moment spijt van gehad, de tas paste bij iedere outfit en iedere gelegenheid. Zo heb ik hem meegenomen naar het strand, uiteten en tijdens het shoppen. Er past genoeg in en hij draagt fijn op je schouder. De tas kost € 159,95 en is gemaakt van een leren basis met leren fringes.

IMG_7759

Ik shopte ook nog een super leuke portemonnee bij ByLouLou, daar lees je snel meer over! Spoiler alert: de portemonnees zijn ook super handig en hebben zelfs vaak een vak voor je telefoon en een spiegeltje!

IMG_8342

 

Kende jij ByLouLou al

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *