Varen door Amsterdam met Sloepdelen

Amsterdam is een prachtige stad, maar heb je de stad wel eens vanaf het water gezien? Met Sloepdelen kun je een elektrische boot huren, waar je zonder vaarbewijs op door de Amsterdamse grachten kunt varen. Ook in Loosdrecht, Utrecht, Haarlem en Leiden kun je een Sloepdelen bootje huren.

Over Sloepdelen

Bij Sloepdelen huur je luxe 12 persoons sloepen (afhankelijk van de gezinssamenstellingen mogen er door de Corona maatregelen minder mensen op de boot). Je reserveert en betaalt online voor je boot, vervolgens ontgrendel je de boot met je telefoon. Je hebt geen vaarbewijs nodig om in één van de sloepjes te varen. Het varen is dan ook onwijs makkelijk én de bootjes zijn geruisloos, omdat ze elektrisch zijn.

Op de website van Sloepdelen vind je alle coronamaatregelen en tips over hoe je in de boot kunt zitten met verschillende gezinnen. Ook vind je op de site leuke vaarroutes per stad en per aantal uur, zodat je precies weet welke route jij in je gehuurde tijd kunt varen.

Je kunt een Sloepdelen bootje huren in Leiden, Utrecht, Loosdrecht, Amsterdam en Haarlem. Alle opstap steigers liggen erg centraal en zo kun je op een nieuwe manier jouw stad of een andere stad herkennen.

Een bedrijfsuitje? Ook daar is overnagedacht. Of je nu iets met teambuilding, een interactief Sloepen spel of een Sloepenspeltocht wil doen, Sloepdelen helpt je graag met het organiseren van een leuk uitje.

Onze rondvaart

Om 15:00 vertrokken we met onze sloep vanaf de Nassaukade. Vooraf hadden we bekertjes, hapjes, flessen wijn en water gehaald, om zo de 4 uur aan boort genietend door te komen. En dat is gelukt!

Amsterdam is een hele andere stad vanaf het water. Je hoeft niet van links naar rechts om toeristen heen te lopen, maar  je kunt toch de hele stad zien. Ik vind het een veel relaxtere manier om de stad te zien én je ziet veel meer. Zo zijn we achter ARTIS langs gevaren, waar we zelfs olifanten gespot hebben. Hoe tof? Daarnaast is het erg leuk om terrasjes vanaf het water te zien, alle mooie bruggen, grachtenpanden én nog veel meer. De magere brug, ARTIS, Koninklijk Theater Carré, De Westertoren en nog veel meer zijn onder andere dingen waar je langsvaart. Hier vind je de route van 4uur, waar ook leuke info en geschiedenis bij staat. Voor iedere stad en iedere tijd is er een mooie route gemaakt door Sloepdelen. 4 uur is echt niet te lang om deze mooie stad vanaf het water te zien. Combineer dat mooie uitzicht, met lekker weer en goed gezelschap en dan heb je gegarandeerd net als ik een top dag.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *