Sporty Spice – Stronger look

Ik heb inmiddels een sportschool gevonden en daarnaast loop ik vaak meer dan 10km op een dag en daar hoort natuurlijk een fashionable work-out outfit bij. Ik besloot de Aruba set van Stronger in te pakken en mee te nemen naar Sydney.

Over Stronger

We ervaren allemaal grote levensgebeurtenissen die ons ertoe zetten om sterk te zijn en ons te motiveren om nooit op te geven. Wij hopen dat het dragen van STRONGER je inspireert en helpt bij een actieve en zelfverzekerde levensstijl. Onze collectie is een eerbetoon aan de ingebouwde kracht achter elke vrouw.”

Stronger is een Zweeds merk wat inmiddels enorm bekend is wereldwijd. Zo hebben ze inmiddels meer dan 160.000 volgers op Instagram en veel trouwe fans over de hele wereld. Het merk staat bekend om zijn matching outfits, zo kun je sportleggings, bh’s, tops, jasjes en zelfs accessoires met dezelfde leuke prints shoppen.

Bestellingen worden wereldwijd verzonden en de verzending is gratis bij een bestelling boven de €100. Ik had mijn bestelling na 4 werkdagen in huis. De levertijd is 2-5 werkdagen.

Aruba set

De sportbh en bijpassende legging die ik draag zijn van de nieuwe Stronger Nature lijn en heet Aruba; daarom wordt de set ook gekenmerkt door de flamingo’s.

De bh kost €38 en is te koop in 17 fantastische printjes. Hij is te dragen voor niet zware tot medium sporten zou ik zeggen, aangezien het voor mij in ieder geval niet slim is om er enorm mee te gaan springen. De bh sluit wel fijn aan en zit heerlijk. Ik draag een maat M.

De leggings kosten € 69 en zijn te koop in dezelfde bijpassende 17 prints! Ik ben enorm verrast door de legging, aangezien hij erg comfortabel zit en bovenal blijft (!!) zitten. We all know the struggle van een afzakkende sportbroek, waarvan je gek wordt tijdens het hardlopen, squatten of springen. De meeste broeken lijken fijn totdat je ze echt gaat testen tijdens het sporten, maar deze broek is na één maand sporten nog steeds fantastisch, ik heb er namelijk geen omkijken naar tijdens het sporten. Hij blijft perfect én hoog zitten. Ik draag de legging ook in een maat M.

 

Ik ben erg blij dat ik het merk Stronger eindelijk eens heb kunnen testen, ik heb de Instagram van het merk namelijk al erg vaak voorbij zien komen, maar toch durfde ik de gok niet te wagen. De Instagram inclusief mooie modellen leek “too good to be true”, maar niks is minder waar. Stronger heeft er zeker een nieuwe fan bij! Alle foto’s zijn gemaakt op Bondi beach.

 

Wat vind jij van mijn sporty look?

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *