Waisttrainer review

Veel celebs doen het en de Kardashians zweren er zelfs bij; Waisttrainen natuurlijk! Ik besloot een waisttrainer van Mijnwaisttrainer.nl te testen. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

De waisttrainer die ik bestelde  is gemaakt van latex met een binnenzijde van katoen, om de transpiratie te absorberen. Deze klassieke waisttrainer heeft standaard 3 rijen met haken, waar je hem aan dicht kunt doen. Dit is het langste model met gemiddeld 34 cm aan de voorzijde. Dit model kan zowel dagelijks onder de kleding gedragen worden als tijdens het sporten. Deze is afgeprijsd van €99,95 naar €59,95. Hij is ook te koop in de kleuren blauw, paarsroze, gele luipaardprint en roze luipaardprint.

De voordelen van een  klassieke latex waisttrainer zouden moeten zijn, dat het je rug ondersteunt, vet verbrandt, je taille versmalt en je vaak al snel resultaat zou moeten zien. Nu weet ik niet of ik geloof dat een waisttrainer zomaar vet weg kan halen op een bepaalde plek, wel geloof ik dat het mooi zal   staan onder een strakke jurk/top en dat het wel iets kan doen in combinatie met sporten.IMG_4594

De eerste keer heeft het even geduurd om de waisttrainer aan te krijgen, 15/16 haken dicht doen is even wennen, maar het zat een stuk comfortabeler dan ik mij had voorgesteld. 4/5 Uur per dag ermee lopen is zeker wel doable. Nogmaals geloof ik er niet in dat een waisttrainer als sneeuw voor de zon ergens vet weg kan halen, maar in combinatie met sporten, kon ik toch echt al na 1 week van de buitenste haken, naar de middelste haken. Waarbij ik in het begin al moeite had om hem dicht te krijgen op de buitenste haken. Ik blijf de waisttrainer dus zeker dragen.

IMG_4595

Wil jij ook een waisttrainer bestellen? Kijk dan vooral hier even, om te zien welke maat je nodig hebt. NIET denken “ik bestel even een maatje kleiner”, want dat is echt allesbehalve verstandig. Bestel gewoon je eigen maat, het effect is echt niet dubbel zo groot met een maatje kleiner en nog adem kunnen halen is toch wel een must.  Er wordt aangeraden de waisttrainers op de hand te wassen, aangezien de haken of je wasmachine beschadigd kunnen raken. Je hebt je waisttrainer binnen 1-3 dagen in huis. De shop heeft ook nog andere shapewear.

Heb jij wel eens aan waisttrainen gedaan?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *