Personal Body Plan – Update maand 4

Nieuw jaar: nieuwe goede voornemens. Dankzij Personal Body Plan heb ik dit jaar geen goed voornemen voor mijn eetgedrag/sporten meer nodig, ik ga namelijk gewoon verder waar ik gebleven ben. Vandaag deel ik mijn ervaringen over maand 4.

“Personal Body Plan is ‘Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt’. Met Personal Body Plan krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.”

Op 5 september ben ik dus begonnen met mijn Personal Body plan (hier kun je meer lezen over maand 1maand 2 en maand 3). In de afgelopen 4 maanden heb ik enorm veel geleerd op het gebied van sport, voeding (lees hier bijvoorbeeld meer over mijn overheerlijke kwarkbollen recept) en bovenal gedrag. Mijn hele levensstijl is dan ook flink veranderd en ik ben er heel happy mee! Ik voel mij een stuk fitter, energieker en ik zit veel lekkerder in mijn vel. En het mooiste van dit alles: ik vind het een stuk minder zwaar dan gedacht, ik heb inmiddels echt de levensstijl gevonden die ik vol kan houden.

i-may-not-be-there-yetbut-im-closer-than-i-was-yesterday-20130508499

Trainen doe ik nog steeds 4x per week volgens mijn schema’s (het zijn ongeveer schema’s van 30-40 minuten), 2x per week heb ik een actieve hersteldag en 1x in de week doe ik echt niets. Dit klinkt allemaal als erg veel, maar dankzij PBP heb ik een stok achter de deur en ook al denk je soms dat het een mission impossible is; het kan écht!

Vorige maand vond ik mijn resultaten een beetje tegenvallen, deze maand had ik niet anders verwacht door alle feestdagen. Maar; hard work pays off! Ik ben deze maand een stuk meer centimeters/kilo’s verloren dan ik had gedacht. Ik heb zelfs al nieuwe spijkerbroeken moeten shoppen!

Inmiddels kun je in plaats van 1x per maand beginnen aan PBP, nu iedere maandag beginnen! Ook is er de mogelijkheid tot het doen van een PBP @ Home programma, waarbij de trainingen thuis gedaan kunnen worden. No more excuses dus. Ik kan het je in ieder geval echt aanraden!

 

Kende jij Personal Body Plan al?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *