Impresss wenkbrauwen – Nijmegen

Al sinds 2018 ga ik ieder jaar voor een touch-up van mijn powderbrows naar IMPRESSS. Voorheen was dit naar Valkenswaard, dit jaar naar de net nieuw geopende salon in Nijmegen. Dankzij microblading; de mesjestechniek die ervoor zorgt dat je 1.5 tot 2 jaar extra “hairstrokes” in je wenkbrauw hebt om zo de perfecte vorm te creëren of je wenkbrauw op te vullen, word ik al jaren wakker met de wenkbrauwen waar ik van droom.

Over IMPRESS

IMPRESSS is in 2006 opgericht en behoort inmiddels al lange tijd tot de beste Permanent Make-up instituten van Nederland.  Kenmerkend aan de IMPRESS wenkbrauwen is het feit dat ze “custom-made” zijn. Met de focus op voor iedereen op maat gemaakte wenkbrauwen en de ontwikkeling van eigen technieken en brow-styles krijgt onderscheidt Impress zich. Of je nu je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder wil, het kan allemaal!

Daarnaast zijn zij zeer deskundig  in Permanent Make-up behandelingen gerelateerd aan een medische oorzaak/ aandoening zoals Alopecia en Chemotherapie. Ze werken onder andere samen met diverse ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland.

IMPRESSS kon je al langere tijd in Valkenswaard vinden, in een prachtig pand dat goed te bereiken is met het OV en auto. Maar sinds begin december 2022 kun je ook terecht in Nijmegen, midden in het centrum van de stad. In minstens net zo’n mooi pand!

Soorten behandelingen

Bij IMPRESS kun je terecht voor 3 soorten brows: soft, mix en power brows. Zoals de namen al doen vermoeden gaat het om de intensiteit van de wenkbrauwen. Geen zorgen, vantevoren hoef je hier niets over te weten of te kiezen. De specialisten van IMPRESSS gaan je hier namelijk bij helpen. Met een uitgebreide intake, gesprek over je wensen en het tekenen van de wenkbrauwen met potlood op je gezicht kom je uiteindelijk samen tot deze beslissing. Er zit hier geen prijsverschil in, dus ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken!

Iedere behandeling staat uit 2 behandelingen, aangezien er altijd een kleine touch-up en nazorg nodig is. Voor meer informatie raad ik je aan om op de brows pagina te kijken, hier vind je meer informatie over de technieken en before/after foto’s.

Dit waren mijn wenkbrauwen voor 2018 vs na 2018

Mijn wenkbrauwen na mijn afspraak deze keer

Mijn IMPRESSS brows

Het is niet voor niets dat ik al sinds 2018 maar al te graag naar de andere kant van Nederland reis. Het is tenslotte wel je gezicht en daar wil ik niet dat er iets misgaat. Mijn wenkbrauwen zien er namelijk al jaren enorm natuurlijk uit, ik hoef niet bij te tekenen en ook epileren is dankzij de perfecte basisvorm een stuk makkelijker geworden.

Hierboven heb ik een foto toegevoegd van voor 2018, hoe mijn brows er pre-microlading uitzagen. Aangezien nu geen goed referentiekader meer is, omdat ik ieder jaar een touch-up doe. Zoals je ziet was de strakheid en de vorm er een stuk minder en daar ben ik IMPRESSS dan ook het meest dankbaar voor!

De behandeling duurt ongeveer 1/1.5 uur en is gevoelig, maar zeker niet pijnlijk. Na de behandeling zijn je wenkbrauwen meteen mooi en de specialisten geeft je alle uitleg over de nazorg en vervolgens sta je met je IMPRESSS tasje met nazorgproducten zo weer buiten.

Voor meer informatie kun je ook mijn andere blogs lezen over mijn afspraken de afgelopen jaren!

Tot volgend jaar IMPRESSS!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *